290313

Plutselig er det helg igjen og jeg har bare fem uker igjen av semesteret. Og plutselig kom jeg paa at skolemaskinene selvsagt ikke har alle bokstavene jeg trenger for aa skrive paa norsk. Men vaaren har endelig kommet, ihvertfall midlertidig, og det samme har min mamma! I gaar kveld kjoerte vi til Omaha for aa hente henne paa flyplassen, og vi har hele helgen sammen foer hun reiser hjem igjen mandag morgen. Selvsagt har en av proevene mine blitt flyttet til mandag morgen ogsaa, men det faar saa vaere.

Som sagt var vi i Omaha i gaar kveld, hvor vi spiste middag paa en New Orleans, Cajun-inspirert restaurant; Jazz, A Louisiana Kitchen. Da vi foerst kom inn i lokalet satt det en mann i overetasjen, spilte gitar og sang, noe som hjelp til med aa bygge opp stemningen av stedet. Menyen bestod av mye sjoemat, reker, fisk og skalldyr, men ogsaa en del retter med kylling, og forskjellige poelser. Om det kan kalles det. Cajun er en blanding av fransk og soerstatsmat, inspirert av baade opphavstedet New Orleans og i Louisiana omraadet rundt Mexico-gulfen, men ogsaa de franske innflytterne. Fisken er kullsvart og sausene blandinger av fransk bechamel saus og mye krydder. Jeg bestilte fisk og reker med en parmesan-sitron og kayennepeppersaus som var helt fantastisk. Ellers serverer de alt du kan tenke deg av fritert sjoemat, og tradisjonelle po-boys.

20130329-114522.jpg20130329-114543.jpg

20130329-114640.jpg20130329-114538.jpg
ps: vet ikke hvorfor dette ble postet så sent, men nå burde alt fungere

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s